Concerts participatius Festival Residencies Música de Cambra Godella

Convocada la 5ª edició del concert participatiu del XII Festival Internacional de Música de Cambra de Godella

Concert Participatiu

Aniversari Beethoveniano

FANTASIA CORAL – FIDELIO

La XII edició del Festival Internacional Residències de Música de Cambra obri convocatòria per a formar part del cor participatiu en el concert amb el programa del compositor Ludwig van Beethoven: Fantasia Coral i els cors de Fidelio que tindr à lloc a:
Teatre Capitoli de Godella el 19 de juliol de 20 20 a les 20:00h
La producció està oberta a totes les persones que tinguen certa experiència coral o formació vocal o musical.
El preparador del cor serà el mestre Josep Ramon Gil Tàrrega.
Els concerts seran interpretats pel cor participatiu junt amb l’ Ensemble del Festival , format per músics professionals procedents de grans formacions com l’Orquestra de la Comunitat Valenciana , dirigits pel mestre Joan Enric Lluna.
Les persones interessades en participar en el projecte han d’inscriure’s a través del formulari d’inscripció , fins el 31 de març.
Per a més informació a través del correu electrònic participativosgodella@gmail.com

PROCÉS DE SELECCIÓ
En base al grau d’acreditació d’experiència i/o de coneixements musicals les persones candidates seran seleccionades directament o, en els casos que l’organització ho considere convenient, seran convocades a la realització d’una audició com a part del procés selectiu .
En ambdós casos , els sol·licitants seran avisats a través del correu electrònic indicat en la inscripció .
L’acceptació definitiva dels participants s’establirà en funció del resultat de l’audició i del nombre de cantants necessaris per a cada corda.
Si el nombre de sol·licituds és superior al de les places disponibles , es farà un llistat d’admessos i un llistat d’espera seguint l’ordre d’inscripció entre els candidats admesos

DRETS DE PARTICIPACIÓ
La quota per drets de participació és de 30 euros , els socis de l’Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella tenen un descompte del 50% 50%. Aquest import inclou les sessions de treball i una entrada per a qualsevol dels concerts, de lliure elecció , del Festival de de Música de Cambra.
L’abonament d’aquesta quota es farà efectiva al número de compte Triodos : ES78 1491 0001 2730 0009 9282
“Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella ”, indicant : Participatiu i el nom i cognoms de la persona que ho sol·licite.

ASSAJOS
El lloc dels assajos serà en el Conservatori de Música de Godella . Si n’hi havera algun canvi , s’avisarà amb suficient antel·lació.
L’acceptació de participar en aquest projecte implica el compromís d’assistència a totes les sessions de treball planificades amb el cor i amb l’Ensemble del Festival.

MAIG
Dissabte 9 De 17:00 a 21:00
Diumenge 10 De 10:00 a 14:00
Dissabte 23 De 17:00 a 21:00
JUNY
Dissabte 6 De 17:00 a 21:00
Diumenge 7 De 10:00 a 14:00
Dissabte 27 De 17:00 a 21:00
JULIOL
Dijous 16 De 20:00 a 22:00
Dissabte 18 De 12:00 a 14:00
Diumenge 19 Abans del concert

DESCARREGA EL DOSSIER

A %d blogueros les gusta esto: