Certamen Certamen de Nanas y Villancicos de Rojales Gran Premio Coral Música Música Coral Noticies

Rojales acollirà el XXI Gran Premi Nacional de Cant Coral

El Teatre Capitol de Rojales acollirà el dissabte 14 de desembre a les 18:00, el XXI Gran Premi Nacional de Cant Coral enmarcat dins del “XLII Certamen Nacional de Nanas y Villancicos”. Els 5 millors cors a nivell nacional lluitaran per aconseguir vèncer en el certamen de certàmens.

El Gran Premi Nacional de Cant Coral és el concurs nacional més important per a Cors no professionals i té lloc cada any en un municipi diferent, dins dels cinc festivals-socis d’aquest premi.

Les corals participants en aquesta edició seran les guanyadores dels concursos més importants de país. El Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros estarà representat pel Cor Euskeria de Bilbao; el Certamen de la Cançó Marinera de Sant Vicente de la Barquera serà representat pel Cor de Joves de Madrid.

També participarà el Cor Gli Appasionati de Vigo, representant a el Certamen de Cant Coral de Villanueva de la Serena; el Jove Cor de l’Orquestra Ciutat de Granada, pel Concurs Nacional de Corals Jose Antonio ‘de Burgos; i el Cor Diatessaron de Molina de Segura, guanyador de l’XLI Certamen Nacional de Nanas y Villancicos de Rojales.

L’acte està finançat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rojales i l’Institut d’Arts Escèniques i Música (INAEM) dependent del Ministeri de Cultura.

1 comment on “Rojales acollirà el XXI Gran Premi Nacional de Cant Coral

A %d blogueros les gusta esto: