Noticies Orfeó Crevillentí

Presentació del nou Orfeó Crevillentí

Nota de premsa

Presentació oficial del nou cor Orfeó Crevillentí, fruit de la unió dels cors: Coral Crevillentina, Cor Ruiz Gasch i Orfeó Veus crevillentines.

La Coral Crevillentina, El Cor Ruiz Gasch i l’Orfeó Veus crevillentines s’uneixen en el nou Cor l’Orfeó Crevillentí.

La unió pretén unir forces per preservar la tradició i assegurar el futur i qualitat del cant Coral a Crevillent.

L’Orfeó Crevillentí presenta, el proper divendres, 21 de juny de 2019, la recent unió entre la Coral Crevillentina, el Cor Ruiz Gasch i l’Orfeó Veus crevillentines en un sol cor amb l’objectiu d’unir forces i seguir impulsant el cant coral a Crevillent . L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Jove “Juan Antonio Cebrián” de Crevillent a les 20 hores.

Les estretes col·laboracions que es vénen fent temps enrere entre els tres cors han motivat la iniciativa d’aquesta nova unió unint esforços amb la intenció de promoure la cultura coral de la zona. Ara els tres cors units, sota la denominació de Orfeó crevillentí pretenen preservar la tradició coral centenària de la localitat de Crevillent.

Els presidents dels tres cors, Esperanza Sempere (Coral Crevillentina), Enrique Ruiz (Cor Ruiz Gasch) i Francisco Martínez (Orfeó Veus crevillentines) coincideixen que en aquesta nova etapa caminaran en la mateixa línia com un sol cor amb l’objectiu de preservar la tradició i assegurar el futur i qualitat del cant coral a Crevillent i auguren un futur il·lusionant per a tots els involucrats en el projecte.

A %d blogueros les gusta esto: