Concerts Corals Concerts participatius Música Coral Música de Cambra Noticies Residencies Música de Cambra Godella

Concerts participatius amb El somni d’una nit d’estiu de F. Mendelssohn i el Te Deum Dettingen de G.F. Händel

La XI edició del Festival Internacional Residències de Música de Cambra obri convocatòria per a formar part del cor en dos concerts participatius amb el programa El somni d’una nit d’estiu de F. Mendelssohn i el Te Deum Dettingen de G.F. Händel que tindran lloc a:


Meliana el 27 de juliol de 2019 a les 20:00h
Teatre Capitoli de Godella el 28 de juliol de 2019 a les 20:00h

La producció està oberta a totes les persones que tinguen certa experiència coral o formació vocal o musical.
El programa s’interpretarà amb partitura . El nombre de places és limitat. El preparador del cor serà el mestre Josep Ramon Gil Tàrrega.
Els concerts seran interpretats pel cor participatiu junt amb l’ Ensemble del Festival format per músics professionals procedents de grans formacions com l’ Orquestra de la Comunitat Valenciana les sopranos solistes Isabel Monar i Quiteria Muñoz , i l’actriu Maria Josep Peris , dirigits pel mestre Joan Enric Lluna.

Les persones interessades en participar en el projecte han d’inscriure’s a través del formulari d’inscripció fins el 30 de maig de 2019 , per a
Més informació a través del correu electrònic: participatiugodella@gmail.com

PROCÉS DE SELECCIÓ

En base al grau d’acreditació d’experiència i/o de coneixements musicals les persones candidates seran seleccionades directament o, en els casos que l’organització ho considere convenient, seran convocades a la realització d’una audició com a part del procés selectiu .
En ambdós casos , els sol·licitants seran avisats a través del corre electrònic indicat en la inscripció .
Les audicions es realitzaran el dissabte 1 de juny en el Casino Musical de Godella.
REPERTORI: Tots aquells convocats a l’audició han de cantar un fragment de lliure elecció d’un oratori barroc. L’acceptació definitiva dels participants s’establirà en funció del resultat de l’audició i del nombre de cantants necessaris per a cada corda.
Si el nombre de sol·licituds és superior al de les places disponibles , es farà un sorteig que determinarà de manera aleatòria els cantants admesos
i els que hi restaran en llista d’espera.
El resultat del procés de selecció es comunicarà als sol·licitants per correu electrònic a partir del 3 de juny de 2019.

DRETS DE PARTICIPACIÓ

La quota per drets de participació és de 30 euros . Aquest import inclou les sessions de treball i una entrada per a qualsevol dels concerts, de lliure elecció, del Festival de de Música de Cambra.
L’abonament d’aquesta quota es farà efectiva al número de compte Triodos: ES52 1491 0001 2130 0009 8395 “Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella”, indicant el nom i les dades personals.
Per aquelles persones que no han cantat mai el repertori del programa, s’ofereixen sessions de treball per cordes prèvies als assajos de cor.

SESSIONS DE TREBALL

El lloc dels assajos serà en el Conservatori de Música de Godella.
L’acceptació de participar en aquest projecte implica el compromís d’assistència a totes les sessions de treball planificades amb el cor i amb l’Ensemble del Festival (els assajos per cordes són opcionals).
La versió de la partitura que es va a utilitzar és la de Note Perfect Edition
i també es proporcionarà informació sobre material d’àudio per a preparar més còmodament l’obra.
Ambdós concerts formen part de la programació de la XI edició del Festival Internacional Residències de Música de Cambra de Godella.

Descarrega les bases de la convocatoria 2019

A %d blogueros les gusta esto: