Concerts Concerts participatius La Veu i l'Orgue Música Música Coral Música Sacra Noticies

“La Veu i l’Orgue” presenta Carmina Burana de Carl Orff

Amb aquesta serà ja la 3a edició d’aquest projecte coral participatiu de “La Veu i l’Orgue”. CARMINA BURANA de Carl Orff és l’obra escollida per a ser interpretada el diumenge 9 de juny de 2019 en doble sessió: la 1a a les 18:00 h. i la 2a a les 20:00 h., amb una original versió per a cor, solistes, orgue i grup de percussió.

Cadascuna de les dos anteriors edicions han estat dedicades a una gran obra coral o be s’ha presentat un repertori monogràfic sobre la figura d’un compositor. CÉSAR FRANCK i la seva música sacra per a cor, solistes, violoncel, arpa i orgue, amb la Messe Solennelle op.12, i una selecció de motets, ofertoris i salms va estar el magnífic programa que es va interpretar en la primera edició de “La veu i l’Orgue”. En l’anterior edició de 2018, es va realitzar un monogràfic sobre GABRIEL FAURÉ, interpretant el Requiem op. 48, la Messe basse, el Cantique de Jean Racine i una selecció dels seus motets.

CARMINA BURANA de Carl Orff és l’atractiva proposta per a la 3a edició del projecte coral participatiu “La Veu i l’Orgue”

A l’església de la Santa Creu de Pedreguer i en doble sessió a les 18:00 i a les 20:00 del diumenge 9 de juny, podrem gaudir d’aquest gran obra amb versió per a Cor, Solistes, Orgue i Grup de Percussió sota la direcció de Jaime Morell.

Intèrprets:
Cor Participatiu, 100 cantants Pepi Lloretsoprano José Martíneztenor Miguel Ángel Ariza, baríton Álex Velázquez, piano Ensemble de Percussió: Javier Gimeno, Pepe Aguilar, Abel Escolano, Iván Femenía i Àlex Simó Josep Vicent Giner, órgano Jaime Morell, direcció

A %d blogueros les gusta esto: