Certamen Certamen Habaneras Torrevieja Música Coral Noticies

65è Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja 2019

Publicades les Bases i l’obra obligada del 65è Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja, que tindrà lloc del 22 al 28 de juliol de 2019.

El termini d’inscripció per a la participació en el 65è CERTAMEN INTERNACIONAL DE HAVANERES I POLIFONIA, queda obert fins el 31 de Gener de 2019.

Podran sol·licitar la seva participació les agrupacions nacionals i internacionals que ho desitgen. El Patronat Municipal del Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia, seleccionarà el nombre de corals participants, fixant la data de la seva actuació. Les agrupacions, un cop comunicada la seva admissió pel Departament Tècnic hauran, en un termini màxim de 20 dies, dipositar fiança per un import de 600 euros.

 

Les obres del programa de participació s’interpretaran en l’ordre segons aparega en el programa oficial. La presentació en concurs serà a la mateixa vetllada d’actuació, dividida en dues parts, segons la modalitat i separades per un descans, d’acord amb l’ordre que estableixca l’organització:

Modalitat Havaneres
1r HAVANERA OBLIGADA
2n HAVANERA LLIURE ELECCIÓ
3r HAVANERA LLIURE ELECCIÓ

Modalitat Polifonia
1r POLIFONIA LLIURE ELECCIÓ
2n POLIFONIA LLIURE ELECCIÓ

DESCARREGA

BASES DEL 65 CERTAMEN 

OBRA OBLIGADA: ROSITA DE UN VERDE PALMAR

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

DATES A RECORDAR:

  • 31 Gener de 2019: Tancament del termini d’inscripció i enviament de documentació requerida (inscripció, currículum i foto cor i director, enregistrament vídeo / àudio, partitures de 4 havaneres i partitures de 4 polifonies de lliure elecció).
  • 15 de Febrer de 2019: A partir d’aquesta data el Patronat comunicarà la selecció de les corals participants, així com les obres lliures a interpretar. En el termini de 20 dies a la seva comunicació, les corals hauran d’abonar la fiança de participació.
  • Del 15 al 21 de maig de 2019: Confirmació de l’ordre d’interpretació de les obres lliures, no admetent modificacions en data posterior, havent interpretar l’ordre establert en el programa oficial.
  • 30 Juny de 2019: sol·licituds de recaptes de tipus administratiu i logístic, Si hi ha qualsevol errada o error d’impressió en les partitures enviades inicialment, ha de ser comunicat abans d’aquesta data.
A %d blogueros les gusta esto: