Certamen Certamen Juvenil d'Havaneres Música Coral Música Vocal Noticies

Convocada la 25 edició del Certamen Juvenil d’Havaneres de Torrevieja

en la foto:  Cor Infantil Sant Cugat, de Sant Cugat del Vallès, guanyador del 24º Certamen Juvenil de Habaneras de Torrevieja  

El 25 Certamen Juvenil d’Havaneres tindrà lloc el 6 d’abril de 2019

El Patronat Municipal del Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja convoca el 25 CERTAMEN JUVENIL D’HAVANERES, amb la finalitat de promocionar i difondre les havaneres entre els joves cantaires i en el que podran participar totes les agrupacions corals en els que els seus components, majoritàriament, hagen nascut l’any 2001 o següents.

Cada agrupació coral haurà d’interpretar 3 havaneres amb text en castellà, de les quals una serà obligada per a tots els participants i a més hauran d’interpretar una obra coral del repertori internacional o de la seva regió d’origen, de lliure elecció. S’hauran de presentar a l’organització tres o més títols d’havaneres, amb ordre de preferència.

L’ordre del programa per a cada participant serà el següent:

1.- Havanera obligada.

2.- Havanera de lliure elecció.

3.- Havanera de lliure elecció.

4.- Obra coral de lliure elecció

DATES A RECORDAR:

  • 18 de gener de 2019: Tancament del termini d’inscripció i enviament de documentació requerida (inscripció, currículum cor i director, enregistrament vídeo / àudio, enviament de partitures). En els dies posteriors, el Patronat comunicarà les corals seleccionades, així com el repertori.
  • Del 4 al 8 de març de 2019: Confirmació de l’ordre d’interpretació de les obres lliures, no admetent modificacions en data posterior, havent interpretar l’ordre establert en el programa oficial.
  • 15 d’març de 2019: Si hi ha qualsevol errada o error d’impressió en les partitures enviades inicialment, ha de ser comunicat abans d’aquesta data.

Bases i obra obligada

http://habaneras.org/

A %d blogueros les gusta esto: