Certamen Certamen de Nanas y Villancicos de Rojales Música Música Coral Noticies

Ja es coneixen els cors que participaran en el “XL Certamen de Nanas y Villancicos de Rojales”

En aquesta edició, la número quaranta, participaran en el concurs un total de quatre cors provinents de Ciudad Real, Murcia, Granada i Vigo, que interpretaran com a obra obligada la nadala Aleluia Iesus Natus Est, del compositor Gabriel García.

El “XL Certamen de Nanas y Villancicos de Rojales”,  tindrà lloc el dissabte 15 de desembre a les 19:00 h al Teatre Capitol de la localitat.

PROGRAMA

La Coral Centro de Mayores de Valdepeñas (Ciudad Real) interpretarà:
Aleluia Iesus Natus Est (nadala obligada) i les peces Campanas de la Mezquita i  Nana para un rey. La Academia Vocal de Granada participarà amb les obres: Aleluia Iesus Natus Est (nadala obligada),  Joy to the world i Wigen Lied. El Coro Diatessaron de Molina de Segura (Murcia) acudirà a Rojales amb l’obra obligada, la nadala There is a flower i la nana Canto no berce.  El concurs finalitzarà amb la participació del Coro Gli Appassionati de Vigo, que interpretarà l’obra obligada i  White Christmas y Sleep my child.

JURAT

El jurat d’aquesta edició serà presidit pel compositor de l’obra obligada, Gabriel García Martínez, i l’acompanyaran com a vocals José Vicente Pérez Pérez, Gabriel García Gutiérrez, Aurelio Martínez López, Pilar Fabregat Baeza, Francisco Jorge Mora García i José Luis Rico Valero.

La Coral Voces Amigas de Rojales actuarà fora de concurs, mentre el jurat delibera, interpretant la Missa Pastorela, composta en 1888 pel compositor rojalero Camilo Verger Juárez i que és cantada tradicionalment la nit de Nadal i Nadal.

Aquest any, l’entrada al Certamen tindrà un preu de 2 euros que aniran destinats a l’associació ADIS Vega Baixa. Les entrades podran adquirir-se en Papereria Leyla, Biblioteca Municipal de Rojales, i una hora abans a les taquilles del Teatre Capitol.

A %d blogueros les gusta esto: