Certamen Certamen Fira de Tots Sants Música Música Coral Noticies

Resultats de la 38ª edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants

La 38 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina va tindre lloc el passat 10 de novembre al Centre Cultural El Teular.

En aquesta cita van participar el Coro de Cámara Tiento de Burgos, el Cor de Cambra PAX de Sabadell i el Cor UMSCO de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda.

El Cor de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda va obtenir el Segon Premi dotat amb 1.800 euros i el Premi de Públic dotat amb 600 euros. A criteri del jurat qualificador va quedar desert el primer premi, per tant l’agrupació d’Onda va ser classificada per participar al V PREMI FIRACOR l’any 2020, edició extraordinària del certamen.

Els altres dos cors participants, el Cor de Cambra Tempto de Burgos i el Grup Pax-Cor de Cambra de Sabadell, van obtenir un tercer premi compartit que va ser dotat amb 1.200 euros respectivament.

El tribunal va estar format Josu Elberdin, director basc; Francesc Gamón, director del cor de cambra Quart de Poblet; Antonio Ambreu, compositor canari; i els catedràtics de cant del Conservatori de València Ana Luisa Chova i Eduardo Cifre.

A %d blogueros les gusta esto: