Certamen Certamen Fira de Tots Sants

Programa del 38 Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina

La 38 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina tindrà lloc el proper 10 de novembre, a partir de les 19:00h i al Centre Cultural El Teular.

“MAREA DE LA LLUM”, fantasia coral de Josu Elberdin sobre un poema de Manel Rodríguez Castelló, serà la partitura que haurà de ser interpretada obligatòriament “a capella” per les tres formacions participants i que seran
el Coro de Cámara Tiento de Burgos, el Cor de Cambra PAX de Sabadell i el Cor UMSCO de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda.

CONSULTA EL PROGRAMA

El tribunal el formaran Josu Elberdin, director basc; Francesc Gamó, director del cor de cambra Quart de Poblet; Antonio Ambreu, compositor canari; i els catedràtics de cant del Conservatori de València Ana Luisa Chova i Eduardo Cifre.

El cor guanyador del 38 Certamen Coral Fira de Tots Sants,  a participar en el V PREMI FIRACOR que es celebrarà a Cocentaina el segon dissabte de novembre de 2020, i en el qual participaran els tres cors guanyadors del primer premi en els certàmens corals Fira de Tots Sants dels anys 2017, 2018 i 2019.

http://certamencoralfiratotssants.com/

A %d blogueros les gusta esto: