Certamen Certamen de Nanas y Villancicos de Rojales Música Música Coral Noticies

Bases del 40 Certamen Nacional de Nanas y Villancicos de Villa de Rojales

El CNNV presenta las bases per a la 40 edició del concurs

L’Associació Cultural Certamen Nacional de Nanas y Villancicos de Villa de Rojales ha presentat les bases que regiran la quaranta edició del concurs de cant coral, que tindrà lloc el dissabte 15 de desembre al Teatre Capitol de la localitat.

En aquest Certamen podran participar tant corals de veus mixtes com de veus iguals nacionals. De les sol·licituds presentades, el comitè tècnic musical realitzarà la selecció d’un màxim de 5 corals, podent excepcionalment augmentar el nombre de corals seleccionades si així es considera.

Els cors participants han d’interpretar obligatòriament la nadala Aleluia, Iesus natus est composada per Gabriel García Martínez. Els cors participants hauran d’interpretar també dues obres lliures: una Nadala i una Nana.


BASES

https://nanasyvillancicosrojales.es/bases/


L’obra designada per l’Organització del Certamen de Nanas y Villancicos de Villa de Rojales i que totes les agrupacions corals hauran d’interpretar el dia 15 de desembre de 2018 és Aleluia, Iesus natus est, nadala composada per D. Gabriel García Martínez, una de les figures més rellevants en la història musical de la Vega Baixa del Segura.

Aleluia, Iesus natus est


+info https://nanasyvillancicosrojales.es/
A %d blogueros les gusta esto: