Certamen Certamen Fira de Tots Sants Música Música Coral Noticies

Publicades les bases de la 38 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina

Des de l’organització s’informa que està obert el termini d’inscripció per participar al 38 Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina que se celebrarà el proper 10 de novembre.

L’Associació Certamen Coral Fira de Tots Sants organitza, amb el patrocini de l’Ajuntament de Cocentaina, i d’altres entitats públiques i privades, aquest esdeveniment que es regirà per les següents:

Podran prendre part en aquest concurs tant agrupacions corals de veus mixtes com de veus iguals, amb un nombre mínim de 16 components i màxim de 40.

S’interpretarà un programa format per les obres següents:
Obra obligada “MAREA DE LA LLUM”, fantasia coral de Josu Elberdin sobre un poema de Manel Rodríguez Castelló. Aquesta partitura haurà de ser interpretada obligatòriament “A CAPELLA”.
Programa lliure que, juntament amb l’obra obligada, haurà de tindre una duració compresa entre 25 i 30 minuts (temps conjunt de permanència en l’escenari des del moment en que es comença a interpretar la primera partitura). S’admetrà la interpretació d’obres amb acompanyament de piano si la partitura original ho requereix. La utilització d’instruments addicionals d’afinació indeterminada estarà sotmesa al dictamen previ de la comissió tècnica.

El termini d’inscripció per poder participar en el certamen quedarà obert des de la data de publicació de les bases  fins a les zero hores del dia 1 de juny de 2018.

El cor guanyador del 38 Certamen Coral Fira de Tots Sants, estarà obligat a participar en el V PREMI FIRACOR que es celebrarà a Cocentaina el segon dissabte de novembre de 2020, i el el qual participaran els tres cors guanyadors del primer premi en els certàmens corals Fira de Tots Sants dels anys 2017, 2018 i 2019.

BASES VALENCIÀ – 38 CERTAMEN CORAL FIRA DE TOTS SANTS DE COCENTAINA

BULLETÍ D’INSCRIPCIÓ – 38 CERTAMEN CORAL FIRA DE TOTS SANTS DE COCENTAINA

Tota la info en la web del certamen:

http://certamencoralfiratotssants.com/bases-de-la-38-certamen-coral/
Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: