Cicles de Música Concerts Concerts participatius Festival La Creació Noticies

Concert participatiu “LA CREACIÓ” de Haydn 2018

Obert el termini d’inscripció per al concert participatiu de l’oratori “La Creació” de Joseph Haydn fins el 25 de maig.

La Xª edició del Festival Internacional Residències de Música de Cambra amb l’Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella obri  convocatòria per a intervindre cantant en el concert participatiu en l’oratori La Creació de Joseph Haydn que tindrà lloc al  Teatre Capitoli de Godella el 15 de juliol de 2018 a les 20:00 hores.

La producció està oberta a totes les persones que tinguen certa experiència coral o formació vocal o musical. El programa s’interpretarà amb partitura. El nombre de places és limitat. El preparador del cor serà el mestre Josep Ramon Gil Tàrrega. El concert serà interpretat pel cor participatiu amb l’orquestra del Festival formada per músics del Palau de les Arts, altres professionals i joves talents, dirigits pel mestre Joan Enric Lluna. Les persones interessades en participar en el projecte han d’inscriure’s a través del formulari d’inscripció fins el 25 de maig de 2018, per a Informació addicional pots posar-te en contacte a través del correu electrònic participativosgodella@gmail.com.

La participació en aquest projecte comporta l’autorització a l’Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella perquè grave totes les imatges, individuals o col·lectives, preses durant la realització del projecte, les quals podrà difondre posteriorment, en qualsevol suport, a l’efecte de divulgació del mateix, i perquè puga procedir a l’enregistrament del concert i a la seva producció en qualsevol suport i posterior distribució gratuïta dels exemplars, així com a la seua retransmissió o comunicació pública per qualsevol mitjà de comunicació, com a radio, televisió, Internet o altres canals de difusió. En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades de caràcter personal que ens faciliti seran recollides en un fitxer propietat de “Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella”. Les seues dades s’obtenen per gestionar el servei que vostè ens dona en aquest formulari, i per remetre-li informació sobre les activitats i els serveis que ofereix la “Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella”. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació al tractament de les seves dades enviant un missatge de correu electrònic a participativosgodella@gmail.com. El fet d’emplenar aquest formulari implica que reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són els seus i són exactes i correctes.

A %d blogueros les gusta esto: