Certamen Gran Premio Coral Música Música Coral Noticies

Ad libitum Cor de Cambra guanya el XIX Gran Premi Nacional de Cant Coral

La formació valenciana es va imposar als dos altres cors participants en aquest gran premi coral que va tindre lloc la vesprada d’ahir al Palau de Congressos de Villanueva de la Serena (Badajoz) i que va ser retransmés en streaming per RTV LA SERENA.

L’esdeveniment va estar finançat pel Ministeri de Cultura, la Diputació Provincial de Badajoz, l’Ajuntament de Villanueva de la Serena i la Federació de Cors d’Extremadura.

Gli Appassionati de Vigo sota  la direcció de Nuria Lorenzo encetava les actuacions d’aquesta 19na edició del certamen. En  segon lloc van actuar els valencians del Cor de Cambra Ad Libitum de Quart de Poblet amb Francesc Gamón al capdavant de la formació coral. I el cor que tancava la competició va estar el Cor Gaos de La Corunya sota la dirección de Fernando Briones.

Ahir, tant els assistents al Palau de Congressos de Villanueva de la Serena com els que van seguir el certamen en streaming van gaudir d’una vesprada nit de molt bona música coral. Cors que van mostrar el seu gran nivell tècnic i interpretatiu amb programes lliures i arriscats.

També cal destacar l’actuació fora de concurs del Coro Arte Vocal de Villanueva de la Serena, qui ens va delectar mentre deliberaba el jurat.

En la lectura de l’acta que va pujar a l’escenari el president del jurat Enrique Azurza, el Cor de Cambra Ad Libitum de Quart de Poblet es proclamava guanyador de l’edició de 2017 del Gran Premi Nacional de Cant Coral.

Si no vas poder vore el Gran Premi Nacional de Cant Coral…

 

Imatges del Certamen (Ajuntament de Villanueva de la Serena)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis
%d bloggers like this: