IV JORNADES CORALS
CURS D’INTERPRETACIÓ CORAL, TÈCNICA VOCAL I DIRECCIÓ CORAL
Sueca, 26 al 28 de gener de 2018

DESTINATARIS:
Directors de cors, cantants, professors de música d’educació primària i secundària, professors d’escoles de música, estudiants de música i persones interessades en la direcció musical i el cant coral.

PLACES D’ALUMNES: ACTIUS 6 / OIENTS 30
Els alumnes de cor ajuntaran les seves veus al Cor Echo Vocis que actua como a cor pilot, i els alumnes de direcció contaran amb aquests per a poder realitzar les seves practiques de direcció.

OBJECTIUS:
El curs facilita el treball en la tècnica vocal per a grup, programa l’aprenentatge i perfeccionament de direcció a través de la pràctica amb un cor pilot, i uneix a tots los alumnes de cor i direcció en el treball de muntatge d’obres corals que son presentades en un concert de clausura del curs.

HORARI DE LES SESSIONS:
 Divendres de 18:00h a 19:30h: dedicat als alumnes de direcció.
 Divendres de 20:00h a 21:30h: dedicat al treball de tècnica vocal i del repertori dirigit per Rodrigo i els alumnes de direcció.
 Dissabte de 10:00 a 11:30h: dedicat als alumnes de direcció.
 Dissabte de 12:00 a 14:00h y de 16:00 a 19:00h: dedicat al treball de tècnica vocal i del repertori dirigit per Rodrigo i els alumnes de direcció.
 Diumenge de 10:00 a 11:30h: dedicat als alumnes de direcció.
 Diumenge de 12:00h a 14:00h: dedicat al quartet solista.
 Diumenge a las 16:00h: proba acústica i concert a la Capella de les Germanetes dels Ancians Desemparats de Sueca a les 18:00h

REPERTORI
Missa en do major “Dominicus” KV 66 de W. A. MOZART

CONCERT
El diumenge 28 de gener a les 18:00h a la Capella de les Germanetes dels Ancians Desemparats de Sueca.

INSCRIPCIÓ I CERTIFICAT
Els participants deuran formalitzar la inscripció del curso omplint degudament la fitxa que s’ adjunta a les bases. La quota d’inscripció s’estableix en 80 € per als alumnes de direcció actius i de 30 € per als oients tant de direcció como per als cantants. Una vegada realitzada la inscripció s’enviaran les partitures per correu electrònic.
Formes de pagament: ingrés o transferència bancària al següent compte: CAIXA POPULAR IBAN ES49 3159 0048 3124 6551 1620 (concepte: participació en les III Jornades Corals a Sueca), o en efectiu en la Secretaria de la SOCIETAT ATENEU MUSICAL DE SUECA, en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 17h a 20h .
Les inscripcions (fitxa complimentada i resguard d’ingrés) es remetran al següent correu electrònic: secretaria@ateneusueca.com. L‘admissió es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció. La Societat expedirà un certificat d’assistència i aprofitament per a tots els alumnes.

PROFESSOR
RODRIGO AFFONSO, nascut a Rio de Janeiro (Brasil) i resident a Frankfurt am Main (Alemanya) des de 2008, és Titulat Superior en Direcció i Pràctiques Interpretatives per la Universitat Federal del Estat de Rio de Janeiro (Brasil) i per la Hochschule für Musik und darstellende Kunst Frankfurt am Main (Alemanya).
Amb una àmplia experiència com a director de cors i orquestres tant professionals com amateurs, Affonso ha dirigit de forma regular diferents agrupacions brasileres, i des de 2009 dirigeix diferents cors a Alemanya, pel que ha rebut positives critiques per part de la premsa. Com a director convidat ha dirigit distintes agrupacions, cal destacar el “Daejeon Philarmonic Choir” a Corea del Sud, el Cor “Arsys Bourgogne” a França o el ensemble vocal “Gänchinger Kantonei” de Stuttgart (Alemanya).
Rodrigo ha treballat com a docent en cursos i tallers internacionals de Direcció Coral a Brasil, Alemanya, França i Corea del Sud, com per exemple, el Festival d’Hivern de Sao Joao del Rey (Brasil) o los Rencontres Musicales de Vezelay. Com a Professor d’Harmonia i Anàlisi Musical ha impartit classes a la Universitat Federal de Rio de Janeiro, i com a Professor de Cant Coral i Educació Auditiva ha treballat l’Escola de Música de la Universitat Baptista de la mateixa ciutat. En 2013 va formar part del Jurat del Concurs Internacional de Cors a Daejeon, Corea del Sud.
Actualment compagina la seva activitat de director de Cors a Frankfurt amb els estudis de Doctorat de Música en l’especialitat de Direcció a la Universitat d’Aveiro a Portugal i amb els estudis de Grau Universitari en l’especialitat de Filosofia i Història de l’Art a la Goethe-Universität de Frankfurt (Alemanya).

Inscripció

 

 

 

 

A %d blogueros les gusta esto: