ADDA Concerts Concerts Corals Noticies Palau de la Música

El Messies als dos auditoris valencians

El Palau de la Música i l’ADDA porten en la seua programació de desembre la interpretació de El Messies, HWV 56 de Haendel.

Al Palau de la Música de València estarà a càrrec del Gabrieli Consort & Players sota la direcció de Paul McCreesh. Serà el dijous 21/12/2017 a les 19:30.

Concert extraordinari participatiu

GABRIELI CONSORT & PLAYERS – George Frideric Handel: El Messies, HWV 56

Organització tècnica: Obra Social la Caixa

http://www.palaudevalencia.com/el-mesias

La mítica fomació anglesa, Gabrieli Consort & Players, sota la direcció del seu fundador, Paul McCreesh, ens ofereix l’obra mestre de Händel: El Messies.
Estrenat durant la Setmana Santa de l’any 1742 a Dublín. Després de la mort del compositor de Halle, el pas dels segles ha volgut que fos costum interpretar aquest oratori pels volts de Nadal. Us presentem una de les versions més extraordinàries d’aquest oratori de Händel.

Gabrieli Consort & Players. Paul McCreesh, director. . Anna Dennis, soprano. Rupert Enticknap, contratenor. Thomas Walker, tenor. Neal Davies, baix.


 

El divendres 22/12/2017 a les 20:00 a la sala simfòfica de l’ADDA d’Alacant serà el torn per a Instruments of Time and Truth i el Choir of Oxford Voices.

Instruments Of Time And Truth. Oxford Voices

Edward Higginbottom, director

Händel, El Messies

http://www.diputacionalicante.es/es/adda/el-messies

El director Higginbottom va a l’arrel cercant les sonoritats més originals possibles amb una orquestra de instruments originals, com és obvi, i de petit format  i un cor amb 16 únics components, 4 per corda, utilitzant contratenors en lloc de veus femenines.

Edward Higginbottom representa la quintaesencia de la “veritat handeliana” al Regne Unit. Ha dedicat tota la seva vida a Händel des de la seva prestigiosa càtedra a Oxford i la seva direcció podríem titllar-la en aquest sentit de historicista i erudita.

A %d blogueros les gusta esto: