Certamen Certamen Fira de Tots Sants Música Música Coral Noticies

37a edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants

Queda menys d’un mes perquè tinga lloc la 37a edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants. Serà l’11 de novembre a las 19:00 h. al Centre Cultural el Teular de Cocentaina (Alacant).

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina és possiblement un dels més prestigiosos i valorats dels que se celebren actualment a Espanya. S’ha convertit en cita anual obligatòria de referència del món coral.

En aquesta edició de 2017 participen el Cor Juvenil de l’Escola Coral Municipal de Torrevieja, el Jove Cor de l’Orquestra Ciutat de Granada i el Cor Femení Alaia Ensemble de Madrid.

“FIRA DE FIRES” de José Vicente Asensi Seva amb lletra de José Miguel López és l’obra obligada per a aquesta 37 edició del Certamen.

 

El jurat estarà format per ANA LUISA CHOVA RODRÍGUEZ, EDUARDO CIFRE GALLEGO, JOSÉ VICENTE ASENSI SEVA, ENRIQUE AZURZA ARAMBURU, JOSÉ HERRERO CABRERA i JOSEP ROBERT SELLÉS I CAMPS com a secretari del jurat.

 


Dos punts destacables en aquesta edició:

  • Cal destacar que la totalitat de la recaptació de la taquilla serà donada a SOLC, Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer.
  • Subscripció d’un conveni de col·laboració per donar major difusió del Cant Coral entre AEDCORO i el CCFTS

Tota la informació en la web oficial del certamen: 
http://certamencoralfiratotssants.com/

 

 

A %d blogueros les gusta esto: