Encontre Encontre Coral Internacional Ciutat de Torrevieja Música Música Coral Noticies

31 Encontre Coral Internacional Ciutat de Torrevieja

L’Encontre Coral Internacional Ciutat de Torrevieja, està sent organitzat per la Coral Torrevejense Francisco Vallejos des de 1987. Durant aquests 30 anys han participat en les seves edicions, grups vocals de diverses parts del món. Aquest any 2017, la 31a Edició se celebrarà a l’auditori del Centre Cultural Verge del Carme i comptarà amb la participació de grups vocals de Torrevieja, Granada, Salamanca, Tenerife i Itàlia.

La Gala d’obertura tindrà lloc el divendres 22 i començarà a les 21:00 a l’auditori del Centre Cultural Verge del Carme on actuaran, Coral Infantil Francisco Vallejos de Torrevieja, Coro Maestro Casanovas de Torrevieja, Octeto Vocal Voces del Más Acá de Salamanca i la Coral Francisco Vallejos de Torrevieja.

El dissabte 23 al matí, al Palau de la Música, tindrà lloc el XVI Fòrum Coral, on el compositor Javier Busto impartirà un Taller de Tècnica Vocal per als cors participants, podent assistir públic com a oient, fins a completar aforament.

La Gala de clausura començarà a les 21:00 a l’auditori del Centre Cultural Verge del Carme on actuaran, Academia Vocal de Granada, Quinteto femenino Le Nuvole de Italia, Octeto vocal Sietemásuno de Granada i Coro Plolifónico de la Universidad de La Laguna.

A %d blogueros les gusta esto: