Certamen Certamen Habaneras Torrevieja Música Música Coral Noticies

Publicades les Bases del 64 Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja

El Patronat Municipal del Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia convoca la 64 edició per al 2018, el qual es celebrarà del 22 al 28 de juliol a la ciutat de Torrevieja.

El termini d’inscripció per a la participació en el 64 CERTAMEN INTERNACIONAL DE HAVANERES I POLIFONIA, queda obert fins el 31 de Gener de 2018.
DATES A TINDRE EN COMPTE.
– 31 Gener de 2018: Tancament del termini d’inscripció i enviament de documentació requerida (inscripció, currículum i foto cor i director, enregistrament vídeo / àudio, partitures de 4 havaneres i partitures de 4 polifonies de lliure elecció).
– 15 de Febrer de 2018: A partir d’aquesta data el Patronat comunicarà la selecció de les corals participants, així com les obres lliures a interpretar. En el termini de 20 dies a la seva comunicació, les corals hauran d’abonar la fiança de participació.
– Del 15 al 21 de maig de 2018: Confirmació de l’ordre d’interpretació de les obres lliures, i no s’admetran modificacions en data posterior, havent interpretar l’ordre establert en el programa oficial.
– 30 Juny de 2018: sol·licituds de recaptes de tipus administratiu i logístic, Si haguera qualsevol errada o error d’impressió en les partitures enviades inicialment, ha de ser comunicat abans d’aquesta data.
http://www.habaneras.org/

BASES PUBLICADES

OBRES OBLIGADES
Anuncis
%d bloggers like this: