Noticies Orfeón Donostiarra

120 aniversari de l’Orfeó Donostiarra al Royal Albert Hall de Londres

 

El 120 aniversari de l’Orfeó es va a celebrar al llarg de l’any amb dos concerts en els terrenys internacional i local:
El 21 de juliol tindrà lloc el debut de l’Orfeó en els populars Proms que se celebren al Royal Albert Hall de Londres amb l’òpera en versió concert Fidelio de Beethoven al costat de la BBC Philharmonic i el director Juanjo Mena.

El concert local de celebració serà el 23 de novembre a l’Auditori del Kursaal, amb la Simfònica de Madrid, l’orquestra titular del Teatre Real. D’aquesta manera es celebraran dos aniversaris: el del teatre que compleix els 200 anys de vida i el de l’Orfeó, una de les agrupacions musicals que ha estat vinculada a aquest emblemàtic edifici en els seus moments clau. A més, l’any que ve l’Orfeó acudirà al Reial per tornar la visita de la Simfònica de Madrid.

Però hi haurà més música aquest any:

  • El 13 de maig es tornarà l’Auditori Nacional per participar en el Cicle A + Música amb l’Orquestra de Cambra Andrés Segovia i un programa basat en obres de Puccini i Verdi sota la direcció de Sainz Alfaro.
  • Al mes d’agost, interpretarà dos concerts amb orquestres internacionals a la 78 edició de la Quinzena Musical: Fidelio de Beethoven, de nou amb la Filharmònica de la BBC i Juanjo Mena al capdavant (dia 4) i el Rèquiem de Verdi amb la Filharmònica de Luxemburg dirigit per Gustavo Gimeno.
  • Participarà en el 66 Festival Internacional de Santander el 27 d’agost, de nou al costat de la Filharmònica de Luxemburg, la direcció de Gustavo Gimeno per interpretar el Rèquiem de Verdi.
  • Obrirà la temporada de concerts de l’Auditori de Saragossa a l’octubre amb Carmina Burana i l’Orquestra Goya.
  • Oferirà diversos concerts populars a Donostia, Lekeitio, Getaria, Zarautz, Legazpi i Durango i altres fora d’Euskadi, a Boadilla del Monte (Comunitat de Madrid) i Laredo.

 


Continua llegint la nota de premsa a A %d blogueros les gusta esto: