Concerts Concerts participatius La Veu i l'Orgue Noticies

Obert el termini d’incripció per al concert participatiu “La Veu i l’Orgue”

“La Veu i l’Orgue”, és un projecte coral participatiu al voltant de l’Òrgan Grenzing de l’Església de la Santa Creu de Pedreguer (Alacant).

     Organitzat pel Cor de la Rectoria en col·laboració amb l’organista Josep Vicent Giner, està estructurat en una sèrie de sessions de treball distribuïdes al llarg de l’any. Aquestes trobades intensives, comencen a finals del mes de febrer i culminen amb un Concert Extraordinari en el segon cap de setmana de juny.

     Cada edició estarà dedicada a una gran obra coral o presentarà un repertori monogràfic sobre la figura d’un compositor, comptant amb la participació de diversos solistes i d’un director convidat.

       En aquesta primera edició, el protagonista serà el compositor francès CÉSAR FRANCK i la seva música sacra per a cor, solistes, violoncel, arpa i orgue. Junt la seua Messe Solennelle op.12, que conté el celebre Panis Angelicus, completarà el programa una selecció de motets, ofertorios i salms compostos en l’etapa que va ser organista titular de l’església de Sainte-Clotilde a Paris.

El Concert tindrà lloc el diumenge 11 juny 2017 a les 20 hores.

1-concert-la-veu-i-lorgue

Més informació

info-la-veu-i-el-orgue2


Formulari inscripció

Inscripció Concert Participatiu “La Veu i l’Orgue” 2017


Contacte

DIRECCIÓ:

AUDITORI MUNICIPAL
C/ Mayor, 6
03769 El Ràfol d’Almúnia (Alacante)

http://cordelarectoria.es/

CORREU ELECTRÓNIC:

cordelarectoria@terra.com

TELÈFONS:

618 150 541

646 892 240


 

A %d blogueros les gusta esto: