Fecocova Música Música Coral Noticies

FECOCOVA publica les bases per a la participació del “Nadal al Carrer” 2016

La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), ha fet públiques les bases per poder realitzar la inscripció en l’edició de 2016.

Novament, FECOCOVA anima a  traure la música coral al carrer, i fer que aquest públic potencial quemai va a un concert s’aturi a escoltar, que descobreixi que a la Comunitat Valenciana no es fa només música de banda,

Així doncs, i aprofitant que aquest mateix dia el COR de la FECOCOVA realitzarà la seva ja tradicionalConcert de Nadal al qual assistirem tots després del cant comú, l’activitat “NADAL AL CARRER” s’ha programat com a continuació s’indiquen:

DIA: diumenge, desembre 18, 2016.

LLOC: Espais públics vianants del centre històric de València. Preferentment voltants de la Catedral, Corts Valencianes, Palau de la Generalitat, etc.

HORARI:

17:30 Concentració de cada cor en el lloc assignat per a la seva actuació.
17:45 Inici de les actuacions individuals,
18:45 Finalització de les actuacions individuals.
19:00 Concentració de tots els cors participants a la Plaça de la Mare de Déu, davant de la Basílica de Ntra. Sra. dels Desemparats.
Interpretació del cant comú.
19:30 Concert de Nadal del COR FECOCOVA en lloc per determinar.

REPERTORI: Cada cor participant ha de facilitar a la FECOCOVA sis obres de tema nadalenc que desitge interpretar, amb indicació de l’autor. Des de la Federació, i en funció del nombre de cors participants i de la coincidència de partitures, s’indicarà quantes i quines seran les peces que es cantaran.

CANT COMÚ: Les obres seleccionades per a aquesta ocasió són “Adeste Fideles” de Reading i “Nit de pau” de Grüber. Les versions de les mateixes es poden baixar de la web de la Federació: http://www.fecocova.es a la secció Partitures. La direcció del cant comú anirà a càrrec d’un director / a elegit mitjançant sorteig d’entre aquells que participen en “Nadal al carrer” i que voluntàriament ho manifesten.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Els cors que desitgen participar hauran de comunicar a la FECOCOVA per Fax (963 15 21 39) o correu electrònic correo@fecocova.es (NO PER CORREU ORDINARI) abans del 28 novembre 2016.

 

BASES

bases-nadal-al-carrer

INSCRIPCIÓ

fitxa-inscripcio

1 comment on “FECOCOVA publica les bases per a la participació del “Nadal al Carrer” 2016

A %d blogueros les gusta esto: