Certamen Certamen Coral Tolosa Música Música Coral Noticies

21 grups procedents de 16 països participen en el 48 Certamen Coral de Tolosa

cartell 48 CIT
cartell 48 CIT

En aquest 48 Certamen Coral de Tolosa participaran 21 grups procedents de 16 països: Alemanya, Colòmbia, Cuba, Eslovènia, Espanya, Filipines, Hongria, Indonèsia, Islàndia, Itàlia , Letònia, Lituània, Noruega, Regne Unit, Suècia, Taiwan. A més, en aquesta ocasió es comptarà amb la presència d’un cor basc de gran qualitat, el cor femení Vocalia Taldea, que actuarà en les dues categories del Certamen que toquen aquest any: Cors de Cambra i Grups vocals.

Els cors oferiran prop de 70 concerts per tota la geografia del País Basc. A través d’aquestes actuacions, i de l’assistència a Tolosa d’un públic amant de la música coral, provinent de tot Espanya, es gaudeix d’una atmosfera única i entusiasta, que és especialment agraïda pels cors participants.

Fora de les sessions de concurs ens agradaria ressenyar també altres concerts: a l’Església de Santa Klara: el 15 d’octubre, i organitzat per la Federació Coral de Guipúscoa, la “Topaketa” de cors bascos, i el 31 d’octubre, un concert a càrrec de KUP Taldea, elegit com a representant d’Euskadi en el pròxim Simposi Mundial de Cant Coral, a celebrar a Barcelona el 2017; i la tarda del 1 de novembre, A l’Església dels P.P. Franciscans, un concert centrat en el Bel Canto Choir Vilnius (Lituània).


PROGRAMA


DESCARREGA

Programa pdf

 

www.cittolosa.com
A %d blogueros les gusta esto: