Concerts Concerts Corals Cor de nens i joves de la Catedral de Helsinki Música Música Coral

El cor de nens i joves de la Catedral de Helsinki, actua a l’església de Santa Catalina de València

El cor de nens i joves de la Catedral de Helsinki, actuarà el proper dimarts 14 de juny a les 20.30 h a l’església de Santa Catalina de València. L’entrada al concert serà lliure tot i que es realitzarà una recollida de donatius per a Càritas Diocesana de València en finalitzar el concert. Cantors Minores, el cor de nens i joves de la Catedral de Helsinki va ser fundat el 1952. El cor participa de manera altruista en l’esdeveniment. Com en ocasions anteriors, tots els beneficis obtinguts es destinaran a donar suport a les persones en risc d’exclusió a les que acompanya Càritas a la diòcesi.

El repertori consisteix en una selecció d’obres de música sacra europees i especialment de compositors finlandesos amb un recorregut des del segle XII al segle XXI, sense oblidar una selecció de música folk. Així mateix, cada temporada interpreten les obres principals de J.S. Bach, amb les que es preparen les noves generacions de cantants.

El cor ha realitzat gires internacionals en 50 ocasions. Al llarg dels anys ha actuat davant de diferents caps d’Estat i en diferents audiències privades davant els papes Juan Pablo II (1982) i Benedicto XVI (2012); així com en nombroses esglésies de prestigi com l’Abadia de Westminster de Londres, la Catedral de Notre Dame de París, la Catedral Nacional de Washington als Estats Units, el Dom de Berlín, la Frauenkirche a Dresden, el Stephansdom de Viena o el Temple de Shinsho-ji en Narita (Japó). En aquesta gira espanyola visitaran, a més de València, Madrid, San Lorenzo del Escorial, Barcelona i Palma de Mallorca.

cor de nens i joves de la Catedral de Helsinki

0 comments on “El cor de nens i joves de la Catedral de Helsinki, actua a l’església de Santa Catalina de València

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: