Cicles de Música Concerts Concerts participatius Noticies

Concert participatiu La Creació de Haydn al Teatre Capitoli de Godella

 La VIIIª edició del Festival Internacional Residències de Música de Cambra amb l’Associació d’Amics per la Música de Cambra de Godella obri  convocatòria per a intervindre cantant en un concert participatiu en l’oratori La Creació (1ª part) de Joseph Haydn que tindrà lloc al  Teatre Capitoli de Godella el 10 de juliol de 2016 a les 20:00 hores.

La producció està oberta a totes les persones que tinguen certa experiència coral o formació vocal o musical. El programa s’interpretarà amb partitura. El nombre de places és limitat. El preparador del cor serà el mestre Josep Ramon Gil Tàrrega. El concert serà interpretat pel cor participatiu amb l’orquestra del Festival formada per músics del Palau de les Arts, altres professionals i joves talents, dirigits pel mestre Joan Enric Lluna. Les persones interessades en participar en el projecte han d’inscriure’s a través del formulari d’inscripció fins el 18 de maig de 2016, per a Informació addicional pots posar-te en contacte a través del correu electrònic participativosgodella@gmail.com.

En base al grau d’acreditació d’experiència i/o de coneixements musicals els candidats seran seleccionats directament o, en els casos que la organització ho considere convenient, seran convocats a la realització d’una audició com a part del procés selectiu. En ambdós casos, els sol·licitants seran avisats a través del correu electrònic fixat en la inscripció. Les audicions es realitzaran el dissabte 21 de maig en un lloc a determinar.

 REPERTORI: Les persones convocades per a l’audició han de cantar un fragment de lliure elecció, d’una obra simfònico-coral de qualsevol estil. L’acceptació definitiva dels participants s’establirà en funció del resultat de l’audició i del nombre de cantants necessaris per a cada corda. Si el nombre de sol·licituds és superior al de les places disponibles, es farà un sorteig que determinarà de manera aleatòria els cantants Admesos i els que hi restaran en llista d’espera. El resultat del procés de selecció es comunicarà als sol·licitants per correu electrònic a partir del 23 de maig de 2016.

+info:
ParticitpatiuCreacioHaydn-1

PROGRAMA

Concerts

ProgramaConcertsFestivalGodella_Página_1

ProgramaConcertsFestivalGodella_Página_2

A %d blogueros les gusta esto: