Concerts Cor Generalitat Valenciana Música Música Coral Noticies

El Cor de la Generalitat rep la Medalla al Mèrit en les Belles Arts

El Cor de la Generalitat va rebre el passat 1 de març al Museu de San Pio V, la Medalla al Mèrit en les Belles Arts concedida per la Reial Acadèmia de les Belles Arts de San Carlos.

L’acte va començar amb unes paraules del seu president l’Il·lm. Sr. Manuel Muñoz Ibáñez que va dedicar unes emotives paraules en record d’Inmaculada Tomás Vert, Subdirectora General de Música de CulturArts Generalitat, fins que va morir el passat mes de juny.
cor generalitat concertA continuació En Francesc Perales, director Artístic i Musical del Cor de la Generalitat va rebre la Medalla destacant en una breu intervenció la importància d’aquest tipus de reconeixements per a l’impuls i la consolidació del treball del Cor de la Generalitat, que desenvolupa la seva activitat ininterrompudament des de l’any 1987. Tot seguit, el Mtre. Manuel Galduf va pronunciar un afectuós i documentat discurs en què va destacar la important trajectòria del Cor de la Generalitat com a ambaixador de la cultura valenciana al llarg dels seus 29 anys de vida.
A continuació el Cor de la Generalitat va oferir un brillant concert que va ser acollit pel públic, que abarrotava el hall del Museu, amb grans ovacions.
A l’acte van assistir el director general de CulturArts, José Luis Moreno i el subdirector general de Música de CulturArts, Leonardo Marquès.

 

0 comments on “El Cor de la Generalitat rep la Medalla al Mèrit en les Belles Arts

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: