Encontre Fecocova Música Coral Noticies

FECOCOVA publica les bases del “Nadal al Carrer” 2015

La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), ha fet públiques les bases per poder realitzar la inscripció en l’edició de 2015.

Novament, FECOCOVA anima a  traure la música coral al carrer, i fer que aquest públic potencial que mai va a un concert s’aturi a escoltar, que descobreixi que a la Comunitat Valenciana no es fa només música de banda,

Així doncs, i aprofitant que aquest mateix dia el COR de la FECOCOVA realitzarà la seva ja tradicional Concert de Nadal al qual assistirem tots després del cant comú, l’activitat “NADAL AL CARRER” s’ha programat com a continuació s’indiquen:

DIA: diumenge, 20 de desembre 20, 2015.

LLOC: Espais públics vianants del centre històric de València. Preferentment voltants de la Catedral, Corts Valencianes, Palau de la Generalitat, etc.

 HORARI:

17:30 Concentració de cada cor en el lloc assignat per a la seva actuació.
17:45 Inici de les actuacions individuals,
18:45 Finalització de les actuacions individuals.
19:00 Concentració de tots els cors participants a la Plaça de la Verge, enfront de la Basílica de Ntra. Sra. Dels Desemparats.
Interpretació del cant comú.
19:30 Concert de Nadal del COR FECOCOVA a l’Església de Sant Martí (C / Sant Vicent, entre pl. Reina i pl. Ajuntament)

 REPERTORI: Cada cor participant ha de facilitar a la FECOCOVA sis obres de tema nadalenc que desitge interpretar, amb indicació de l’autor. Des de la Federació, i en funció del nombre de cors participants i de la coincidència de partitures, s’indicarà quantes i quines seran les peces que es cantaran.

CANT COMÚ: Les obres seleccionades per a aquesta ocasió són “Adeste Fideles” de Reading i “Nit de pau” de Grüber. Les versions de les mateixes es poden baixar de la web de la Federació: http://www.fecocova.es a la secció Partitures. La direcció del cant comú anirà a càrrec d’un director / a elegit mitjançant sorteig d’entre aquells que participen en “Nadal al carrer” i que voluntàriament ho manifesten.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Els cors que desitgen participar hauran de comunicar a la FECOCOVA per Fax (963 15 21 39) o correu electrònic correo@fecocova.es (NO PER CORREU ORDINARI) abans del 26 novembre 2015.

 


BASES

Bases Nadal al Carrer

INSCRIPCIÓ

Fitxa inscripció


 

0 comments on “FECOCOVA publica les bases del “Nadal al Carrer” 2015

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: