Concerts Concerts Corals Escola Coral Pequeños Cantores de València Música Música Coral

Concert de primavera de l’Escola Coral Pequeños Cantores de València al Palau

Dimarts 16 Juny 2015. 19;30
Sala Iturbi- Palau de la Música

Concert de Primavera

ESCOLA CORAL PEQUEÑOS CANTORES DE VALENCIA


Tradicional Concert de Primavera de l’Escola Coral Pequeños Cantores de València. Gaudirem d’una selecció de cançons variades de la mà de les quatre corals que conformen aquesta prestigiosa Escola Coral en la qual canten prop de 300 nens i joves de 5 a 18 anys.

En la primera part podrem sentir les veus de les corals Albada, Bardissa i Minicantores, mentre que en la segona escoltarem als Pequeños Cantores de València.

Fundats en 1963 per Jesús Ribera Faig, han interpretat més de 700 concerts, diverses obres simfonicocorals amb prestigioses orquestres i directors i han realitzat 48 gires per Espanya i altres 15 països europeus, collint excel·lents crítiques i importants premis.

En la primera part es podran escoltar las veus de la coral Albada que cantarà “Capitán, mi capitán” de Josu Elberdin, “Canço de dormir” i “El globus corre-món” de Josep Lluís Valldecabres, així com “Supercalifragilisticoexpialidoso” de Richard i Robert Sherman. La coral Bardissa interpretarà “Álami- Baile en la playa” de Josu Elberdín, “Yucaidí, yucaidá” armonitzada per Jesús Debón i “Dudabda” de Lorenz Maierhofer. Els Minicantores cantaran “A la flor”, “El tren” yi“Qué blanca lleva la falda” de Salomé Díaz, “The Water is Wide” de Luigi Zaninelli, “Madre, mi carbonero” armonitzada per Luis Elizalde, “Xumba-Xumba” amb arranjaments de Diego Ramón i Lluch, “La Dama de Mallorca” de Baltasar Bibiloni i “Tutira mai”, armonitzada per Sanna Valvanne.

En la segona part seran els Pequeños Cantores de Valencia qui interpretaran “The Nightingale” de Thomas Weelkes, “The Little Sandman” de Johannes Brahms, “El ciempiés descalzo“de Matilde Salvador, “El Tio Pep” de José Mª Gomar, “Morito pititón” de Joan Just, “Sorrowful Lullaby” de Howard Goodball, “Heaven unfolding” d’Andrea Ramsey, “Aquellas pequeñas cosas” de Joan M. Serrat, “Walk right in” de Gus Cannon i “Rain Dance” de Karl Jenkins.


http://www.palaudevalencia.com/ver/3222/ESCUELA-CORAL-PEQUE%C3%91OS-CANTORES-DE-VALENCIA.html

0 comments on “Concert de primavera de l’Escola Coral Pequeños Cantores de València al Palau

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: