Música Coral Noticies

Nadal al Carrer 2014

Novament, FECOCOVA anima a  traure la música coral al carrer, i fer que aquest públic potencial que mai va a un concert s’aturi a escoltar, que descobreixi que a la Comunitat Valenciana no es fa només música de banda,

Així doncs, i aprofitant que aquest mateix dia el COR de la FECOCOVA realitzarà la seva ja tradicional Concert de Nadal al qual assistirem tots després del cant comú, l’activitat “NADAL AL CARRER” s’ha programat com a continuació s’indiquen:

DIA: diumenge, desembre 21, 2014.
LLOC: Espais públics vianants del centre històric de València. Preferentment voltants de la Catedral, Corts Valencianes, Palau de la Generalitat, etc.
HORARI:
17:30 Concentració de cada cor en el lloc assignat per a la seva actuació.
17:45 Inici de les actuacions individuals,
18:45 Finalització de les actuacions individuals.
19:00 Concentració de tots els cors participants a la Plaça de la Mare de Déu, davant de la basílica de Ntra. Sra. Dels Desemparats.
Interpretació del cant comú.
19:30 Concert de Nadal del COR FECOCOVA a l’Església de Sant Martí (C / Sant Vicent, entre Pl. Reina i Pl. Ajuntament)
REPERTORI: Cada cor participant haurà de facilitar FECOCOVA sis obres de tema nadalenc que vulgui interpretar, amb indicació de l’autor. Des de la Federació, i en funció del nombre de cors participants i de la coincidència de partitures, s’indicarà quantes i quines seran les peces que es cantaran.
CANT COMÚ: Les obres seleccionades per a aquesta ocasió són “Adeste Fidelesde Reading i “Nit de pau” de Grüber. Les versions de les mateixes es poden baixar de la web de la Federació: http://www.fecocova.es a la secció Partitures. La direcció del cant comú anirà a càrrec d’un director / a triat mitjançant sorteig d’entre aquells que participin en “Nadal al carrer” i que voluntàriament ho manifestin.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Els cors que desitgin participar hauran de comunicar a la FECOCOVA per fax (963 15 21 39) o correu electrònic correo@fecocova.es (NO PER CORREU ORDINARI) abans del 26 novembre 2014.

En el cas que el nombre de sol·licituds sobrepassés la quantitat de 25 cors, es respectarà rigorosament l’ordre d’arribada de les inscripcions a la seu de la Federació.

AJUDES ECONÒMIQUES: La nostra economia no permet subvencionar aquesta activitat, de manera que aquells cors que desitgen participar, han de tenir present que no rebrà cap tipus de subvenció per part d’aquesta Federació.


DESCARREGA
Bases Nadal al Carrer
Fitxa inscripció

0 comments on “Nadal al Carrer 2014

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: