Cicles de Música Curs Música Antiga Música Medieval i Renaixentista de Morella Noticies

2 ª edició del Curs de Música Medieval i Renaixentista de Morella

II curs MorellaII CURS INTERNACIONAL DE MÚSICA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA DE MORELLA

Morella (Castelló), del 19 al 25 juliol 2013

morellaMorella acull aquesta 2 ª edició del Curs de Música Medieval i Renaixentista integrant la seva història amb la música, com a preludi d’una de les seves festivitats més singulars: El Sexenni.

l’Associació Cultural COMES ha organitzat la segona edició d’aquest Curs Internacional de Música Medieval i Renaixentista de Morella.

Per aquesta segona edició s’incorporen algunes novetats gràcies a l’experiència de la edició anterior així com de les demandes realitzades per l’alumnat en un test de qualitat. Per això, durant el cap de setmana (del 19 al 21) es realitzarà un festival ple de concerts i altres activitats com una exposició didàctica de lutheria a càrrec de la Societat Espanyola de Vihuela, o un sopar temàtica medieval. La resta de dies es desenvoluparan les classes i activitats pròpies del curs, entre les quals s’inclouen tallers, conferències, concerts i visites a la Morella històrica, tot conjugat de manera que ajude a promoure més l’aspecte turístic i cultural del municipi.

Els concerts seran a l’Ajuntament gòtic de Morella, l’Església Arxiprestal de Santa Maria la Major, construïda entre 1265 i 1330, sobre la qual ja existia en 1084, any en què El Cid conquistar Morella, i en la qual es pot contemplar les seves vidrieres del segle XIV i l’Òrgan de Turull, així com la seva Cor. També en Reial Convent de Sant Francesc, que va ser fundat en 1272 i que conserva un claustre l’estil, més antic, és gòtic primari i on encara podem trobar a la seva Sala Capitular una pintura del segle XV representant una dansa medieval: la dansa de la mort.

DOCUMENTACIÓ
- Tríptic informatiu
- Dossier detallat 2013

font, http://www.culturalcomes.net

La butlleta d’inscripció la trobareu al final del dossier i en el tríptic. Si voleu matricular-se podeu enviar-lo per correu electrònic a: musica.antiga.morella@gmail.com

1 comment on “2 ª edició del Curs de Música Medieval i Renaixentista de Morella

  1. Pingback: XIV edició del Festival de Música Antiga de València | bidcespaicoral.blog

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: