Noticies Subvencions

32 anys de “Retrobem” …

Informació publicada per la diputació

Un total 1.175.000 euros del programa “Retrobem la Nostra Música” serà distribuït entre 305 bandes de música, 241 cors, 291 escoles d’educands, 127 orquestres, 18 grups de tabal i dolçaina i 12 orquestres de pols i pua. A més, la institució provincial també lliurarà, el 2011, més de 500 instruments musicals a les bandes i cors de la província per valor de 340.000 euros.

32 anys de “Retrobem”

La campanya musical de la Diputació de València, Retrobem la Nostra Música, arriba enguany a la seva trenta-dosena edició, convertida en un suport referencial per a les societats musicals valencianes.

Poden participar en aquesta campanya musical les societats musicals pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb banda de música establida a la província de València, i les Corals, Joves Orquestres Simfòniques, Orquestres de Pols i Pua, i grups de Dolçaina i Tabal amb seu a la província.

Les societats musicals poden demanar ajudes per a la celebració de concerts de música valenciana, subvencions a les Escoles d’educands i col.laboracions en l’adquisició d’equips informàtics i viatges.

Les Joves Orquestres Simfòniques i les Orquestres de Pols i Pua poden accedir als ajuts establerts per a la celebració de concerts de música composta per autors valencians. A més, des de 2008 el procediment telemàtic facilitat per la Diputació de València ha permès agilitar la tramitació d’expedients de la campanya musical Retrobem la Nostra Música perquè les ajudes arriben abans a les societats musicals.

Lliurament directe d’instrumental

El lliurament d’instruments musicals és un nou sistema de col laboració, articulat des de la Diputació de València i inaugurat el 2010, que es presenta com una intervenció directa en les ajudes a l’accés de mitjans materials ,-instruments en aquest cas-, per part d’entitats musicals.

En aquest sentit, la Diputació entrega, amb caràcter gratuït i finançament total, els instruments demanats per les bandes de música pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i corals pertanyents a la Federació de Cors, fins a un import màxim de 2.000 euros per a bandes i 450 euros, en cas de tractar d’una coral.

0 comments on “32 anys de “Retrobem” …

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: