Certamen Habaneres

Resultats del 57 º Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja

“Batavia Madrigal Singers” de Jakarta (Indonèsia) dirigit per Avip Priatna es proclamava ahir a la nit guanyador del 57è Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja, en aconseguir el primer premi d’havaneres “Juan Aparicio”, així com el premi Intercontinental i que es lliura a l’agrupació amb major puntuació en el còmput global de les seves interpretacions en havaneres i polifonia. A més també va aconseguir el premi del públic, el premi “Francisco Vallejos”, atorgat a la millor interpretació d’una havanera de comprovat arrelament popular i el de millor direcció “José Hódar Talavera”, per al seu titular, Avip Priatna. En total, 5 dels 13 premis que es lliuren en el certamen.

En la modalitat d’havaneres, el segon premiofue per a la Polifònica “Santa Cecília” d’Itàlia, mentre que el tercer ho va aconseguir el cor de cambra “Amalthea” de València.

En polifonia, el primer premi va ser per al cor de cambra “Arcàdia” de Medellín (Colòmbia), mentre que el segon ho va aconseguir el cor “Via Stella” de Riga (Letònia) i el tercer, va recaure en el Cor “Pichincha” de Quito (Equador). El premi “Regió d’Origen”, atorgat a la millor interpretació d’una cançó polifònica va ser per l’Orfeó “Nova Esparta” de l’Assumpció (Veneçuela).

En el panorama nacional, el premi “Ciutat de Torrevella” va ser per al COR DE CAMBRA Amalthea de València i el “Patronat d’Havaneres” per VOKALARS de Madrid.

font: Coralea

Noticies relacionades:

Comença el 57 º Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia


0 comments on “Resultats del 57 º Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: