Pop-Rock

Segona edició del Concurs de Música “Arrock al Forn 2010”

La segona edició del Concurs de Música “Arrock al Forn 2010” arriba de nou a l’Olleria amb molta força, en un certamen en què poden participar solistes i grups d’estils musicals molt diferents com cançó d’autor, pop, rock, techno, blues i altres, i per edats compreses entre els 13 i 35 anys. Per concursar, els interessats hauran de presentar una maqueta o CD amb dos temes ja siguen inèdits o versions, un d’ells com a mínim interpretat en valencià.

Les inscripcions es podran realitzar fins al dissabte 25 de juny al Centre d’Informació Juvenil (CIJ), també per correu postal a la direcció del Centre d’Informació Juvenil (carrer de Sant Joan XXIII, 25 baix – 46850 l’Olleria), o través del correu: cij@ajuntamentdelolleria.org. Per a això s’haurà d’aportar un formulari proporcionat per l’Ajuntament (a la web del consistori el pots ja descarregar), acompanyat d’una fotocòpia del DNI de cada acompanyant.

L’organització seleccionarà quatre grups finalistes que oferiran una actuació en directe a l’aire lliure, al carrer Ausiàs March en horari encara per determinar el dissabte 10 de juliol, amb una durada que oscil.larà entre els 15 i 30 minuts. L’ordre d’actuacions es donarà a conèixer en un sorteig que es celebrarà el divendres 2 de juliol, a les 20 hores al CIJ, i en el qual anirà un representant dels finalistes. El vencedor del ‘Arrock al Forn’ es portarà un premi de 1.000 euros, 500 el subcampió i 200 euros el tercer classificat.

Bases

La vida breveInscripció

La vida breve

0 comments on “Segona edició del Concurs de Música “Arrock al Forn 2010”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: