Música Noticies

Chopin “a la carta”

Deutsche Grammophon, Decca i Youtube s’han aliat per commemorar el bicentenari del naixement de Chopin amb un servei d’escolta gratuïta en línia de totes les gravacions del compositor polonès en aquests segells i un concurs de vídeo, en què la jove pianista Alice Sara Ott serà el jurat.

La pàgina www.200Chopin.com, disponible en espanyol, constitueix, segons les discogràfiques, una experiència única gràcies a la qual es pot explorar, escoltar, participar i compartir tota la música de Frédéric Chopin (Zelazowa Wola, Polònia 1810-París, 1849 ).

A través d’aquesta pàgina es podran escoltar gratuïtament totes les gravacions de Decca i Deutsche Grammophon de les obres de Chopin, comparar diferents enregistraments, buscar gravacions per gèneres musicals, obres o artistes, crear llistes de reproducció personalitzades de Chopin i tornar-hi sempre que es vulgua, compartir o publicar per recomanar.

El Concurs de Vídeos de Chopin, que va començar a Facebook i es prorroga a través de http://www.youtube.com/fredericchopin200 i http://www.200Chopin.com fins al 31 d’agost, convida els pianistes aficionats de tot el món a participar en el aniversari enviant un vídeo d’ells mateixos tocant qualsevol peça de Chopin.

El setembre de 2010, Alice Sara Ott triarà personalment d’entre els vídeos enviats, un guanyador o guanyadora que serà premiat amb un viatge a Alemanya per a dues persones per assistir a un concert de la pianista ja una trobada amb l’artista.

0 comments on “Chopin “a la carta”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: