Festival Noticies

Ainhoa Arteta no estarà en la inauguració del Festival Mozart a la Corunya al costat de l’Orquestra Simfònica de Galícia

Ainhoa Artea finalment no podrà estar al costat del Orfeó Donostiarra aquesta setmana a Galícia per oferir dos concerts a la Corunya al costat de l’Orquestra Simfònica de Galícia sota la batuta del seu director, Víctor Pablo Pérez, la primera actuació del programa Xacobeo Clasics d’activitats culturals del Any Sant Xacobeo 2010 i la segona per inaugurar el Festival Mozart, segons van informar fonts de l’organització.

En ambdós recitals s’interpretaran el ‘Rèquiem’ de Verdi, una obra “resplendent, difícil i exigent” per a l’Orquestra, el cor i els solistes, que “també suposa un gran esforç per al director”.

No obstant això, no és la primera vegada que l’Orquestra, Víctor Pablo i l’Orfeó realitzen una versió del ‘Requiem’, ja que el 1996 van portar aquesta obra al Palau de Congressos de la Corunya amb els solistes Sharon Spinetti, Dagmar Peckova, Raimo Ssirka i Andres Silvestrelli.

En aquesta ocasió, la coral estarà acompanyada per un elenc de solistes encapçalat per la mezzosoprano Dolora Zajick, el tenor Stuart Neil i el baix Roberto Scandiuzi. Les entrades per a tots dos concerts estan esgotades.

0 comments on “Ainhoa Arteta no estarà en la inauguració del Festival Mozart a la Corunya al costat de l’Orquestra Simfònica de Galícia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: