Música Coral Noticies

Comunicat de la Federació Internacional per a la Música Coral

La Federació Internacional per a la Música Coral ha pres significatives decisions durant aquest mes, per assegurar la continuïtat del seu lideratge en el món coral. Recentment Lupwishi Mbuyamba va renunciar pel fet que les seves múltiples ocupacions li impedien atendre convenientment les seves responsabilitats com a president. Per això, el Comitè Executiu va proposar al Cos Directiu (Board) que assumeixin Michael Anderson (USA) com a President Interí i Daniel Garavano (Argentina) com a Primer Vice-president. Això va ser aprovat per unanimitat el dia 12 d’abril de 2010.

El 26 de març de 2010 el Centre Internacional per la Música Coral ubicat a Namur, Bèlgica, va ser tancat després de vint anys de destacada activitat musical. Finalment va sucumbir a causa de la crisi financera que va afectar l’economia mundial. Això implica un desafiament per a la reubicació d’alguns programes de la FIMC. Lamentablement per aquestes circumstàncies, va ser necessari desvincular Veronique Bour després de vint anys de rellevants serveis al Centre.

El Cos Directiu ha participat activament en el procés de reconstrucció. S’han prioritzat diversos projectes i programes de major significació, assegurant els fons per a la seva concreció. Això inclou el Butlletí Coral internacional, El Simposi Mundial de Música Coral, El Cor Juvenil Mundial, publicacions de Repertori Coral i la cooperació de la FIMC amb Musica Internacional i la ChoralNet. Altres programes emergents han estat conservats “en carpeta” per als temps futurs.

Les barreres que obstaculitzaven l’acció han quedat darrere i la FIMC es troba treballant amb vista al futur. El Comitè Executiu es complau a comunicar que al costat del Cos Directiu estan compromesos per prioritzar la FIMC i han acordat treballar en equip compartint ideals i accions futures. El futur de la FIMC és brillant i, amb tota aquesta bona gent que s’ha compromès en la reconstrucció de l’Entitat, mirem el futur amb optimisme i reafirmant la posició líder de la Federació en el Món Coral.

0 comments on “Comunicat de la Federació Internacional per a la Música Coral

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: