Música

Concert-homenatge a José Miguel Sánchez

Com molts de vosaltres sabreu, el passat mes d’agost va morir als 38 anys d’edat José Miguel Sánchez, músic valencià: director, pianista i compositor. Fins a aquest moment treballava com professor en el Conservatori de Torrent, a més de dirigir importants orquestres tant a Espanya com en l’estranger. Va ser director de la Coral de Montcada fins a 2006. Qui vulgueu conèixer més de José Miguel, encara segueixen operatius molts llocs d’internet, com la seva web o la seva MySpace, entre uns altres. Allí trobareu la seva biografia i també podreu escoltar algunes de les seves composicions.

http://www.josemiguelsanchez.net/

http://www.myspace.com/josemiguelsanchez

Des de La Coral de Montcada s’està organitzant un concert-homenatge en el qual ens reunirem totes les persones que volem i li estem agraïdes per a, tots junts, fer música per a qui ens va regalar la seva en tants moments. L’homenatge serà dissabte que ve 27 de març de 2010, a les 20:30h, a Moncada i s’estructurarà en dues parts: en la primera intervindran diversos solistes i cors interpretant composicions de José Miguel Sánchez, i en la segona part s’interpretarà el Requiem de Mozart per tots els participants.

En l’intermedi es projectarà un audiovisual a manera de biografia fotogràfica. Tot aquell que vulgui col·laborar en aquest emotiu concert serà benvingut, i per a això ha de posar-se en contacte amb nosaltres com més aviat per algun dels següents mitjos:

CORAL DE MONTCADA. Tel: 687 544 493. e-mail: coraldemoncada@hotmail.com FRANCESC GAMON (director artístic). Tel: 669 549 014. E-mail: francesc@francescgamon.com

Encara que qualsevol col·laboració serà benvinguda (veus solistes, veus de cor, instrumentistes, etc.), el que més necessitem és la col·laboració de músics per a l’orquestra, especialment de corda. Ja tenim un grup important d’instrumentistes que volen col·laborar, però encara falten més músics per a formar una orquestra equilibrada i proporcionada amb el gran nombre de veus que serem. Si tens possibilitat de venir a tocar/cantar amb nosaltres i t’apeteix col·laborar, t’estarem molt agraïts. Per descomptat podeu fer extensiva la invitació a tots els vostres amics i coneguts.

0 comments on “Concert-homenatge a José Miguel Sánchez

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: